Worden wie je bent

Inbalanz-coaching biedt intuïtieve coaching.

In onze westerse cultuur zijn we erg gericht op zaken buiten onszelf. We hebben het druk met ons werk, onze relaties en contacten en maken te weinig tijd om bewust de verbinding met onszelf te ervaren. Er is vaak een grote dis-balans tussen ons denken en hoe we ons voelen.

Velen van ons zijn het contact met zichzelf verloren. We zijn verleerd om naar ons gevoel te luisteren en om op onze intuïtie te vertrouwen. Dat is jammer, want als je leeft vanuit je gevoel gaat je leven er anders uitzien. Denk maar eens aan beslissingen die groot of belangrijk voor je waren. De aankoop van een nieuw huis of die nieuwe baan. Het VOELDE goed, dus je ging ervoor. Dat gevoel kun je ook inzetten in je dagelijks leven, waardoor je meer geluk ervaart en je kunt worden wie je bent.

Tijdens de coach sessies stappen we als het ware even uit de gedachtestroom en kijken eerlijk en zonder oordeel naar dat wat er is, wat wij voelen.

De basisgedachte binnen mijn werk is ZELFBEWUSTWORDING. Coachen gaat over authentiek zijn, dicht bij jezelf blijven en het gebruiken van je eigen kwaliteiten en talenten. Een ontmoeting met je wezenlijke “IK” en van daaruit sturing geven aan jezelf. Weer worden wie je bent.

Je leert veranderen vanuit je eigen kracht!

Heb je interesse in een coachtraject? Bel dan nu Inbalanz-coaching op 06 55 701 875 om een afspraak te maken.

worden wie je bent

VERANDEREN VANUIT JE EIGEN KRACHT!

Inbalanz-coaching begeleidt je graag

Je bent van harte welkom voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Niemand zit te wachten op een pop-up…

Behalve als het gaat om iets van waarde en voor jou persoonlijk relevant is.
Daarom wil ik je graag mijn E-book: “18 tips voor een Gelukkig en Succesvol leven zonder stress”, cadeau doen.

Alle velden zijn verplicht.

Meer dan 500 mensen hebben dit E-book reeds gedownload.