Tarieven

Coach gesprekken:

 • Kosten voor privé personen
  €85,00 excl. BTW (21%) voor een coaching sessie van 1 uur. De sessies zijn bij Inbalanz-coaching.
 • Kosten voor het bedrijfsleven
  €130,00 excl. BTW (21%) voor een coaching sessie van 1 uur. Wordt de coaching op de werkplek gegeven, dan worden reiskosten en reistijd in rekening gebracht. Desgewenst wordt een offerte gemaakt.

Een intake gesprek van een half uur is gratis voor deze trajecten.

ODC-meting:

 • Kosten ODC inclusief rapportage en nabespreking zijn voor particulieren €575,- incl. BTW (21%) en voor bedrijven €575,- excl. BTW (21%). Bij grotere afname wordt de prijs in overleg aangepast naar beneden.

Reiki behandeling:

 • Kosten voor een Reiki behandeling op afstand van 30 min
  €45,00 incl. BTW (21%) voor een behandeling van 30 min

Luister- afstemming:

 • Kosten voor een Luister-afstemming en het verslag zijn
  €85,00 incl. BTW (21%)

Vergoeding van uw kosten:
Voor vergoeding van coaching door bijvoorbeeld zorgverzekeraars, zijn nog geen eenduidige regels opgesteld. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandig ondernemers fiscaal aftrekbaar.
Als u een uitkering ontvangt dan kunt u ook bij uw uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van uw herstel en re-integratie. U kunt wellicht met uw uitkeringsinstantie een Individuele Re-integratie Overeenkomst (IRO) sluiten. Daarmee stelt uw uitkeringsinstantie een budget beschikbaar waarmee u uw coaching geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van uw uitkeringsinstantie.
Misschien ontvangt u een PersoonsGebondenBudget (PGB) of komt u hiervoor in aanmerking. Activerende en ondersteunende hulp kan hieruit gefinancierd worden. Met een PGB bepaalt en betaalt u zelf uw hulpverleners. Om hiervoor in aanmerking te komen wordt uw situatie beoordeeld en geïndiceerd door het Centrum Indicatiestelling (CIZ) in uw regio.

Coaching is voor veel bedrijven opgenomen als arbeidsvoorwaarde of onderdeel van een opleiding- of carrière programma. Raadpleeg hiervoor uw leidinggevende of contactpersoon bij personeelszaken. Zelfstandig ondernemers kunnen coaching opnemen als bedrijfskosten en zijn daarmee aftrekbaar voor de belasting.