Van overleven naar leven vanuit je hart. De kortste weg naar je droomleven

Gepubliceerd op 1 december 2022

Herken je dit en verlang je weer naar een leven vanuit je hart?

“Je houdt 10 ballen tegelijk in de lucht en loopt vaak op je tenen. Je bent ambitieus en werkt hard. Je wilt alles zo goed mogelijk doen, staat voor iedereen klaar en cijfert jezelf vaak weg. Je bent behoorlijk uitgeput en weet dat je dit niet lang meer gaat volhouden, dat je leeft voor anderen in plaats van voor jezelf.
Waarom doe ik dit vraag je je af, want deze manier van leven brengt je weinig voldoening”

Verlang jij naar een leven vanuit je hart waarin je weer kunt zijn wie je bent zodat je van daaruit je droomleven kunt creëren en met passie en plezier kunt leven? Dit kan!

Waarom lijkt de stap naar leven vanuit je hart zo moeilijk?

Wij hebben allemaal een diep verlangen naar waardering, erkenning en acceptatie. We willen graag gezien en gehoord worden en zijn bang voor afwijzing. Met als gevolg dat wij ons gaan aanpassen, gaan pleasen om gezien te worden en waardering te krijgen. Alles moet meer dan perfect gedaan worden, ons verantwoordelijkheidsgevoel is groot en we gaan over onze eigen grenzen. En dan ontstaat het leven dat ik als voorbeeld hierboven beschreven heb. Een leven waarbij je eigen regie ontbreekt en waarbij je niet in verbinding staat met je hart.

Ik help jou om weer vanuit verbinding met je hart jouw leven te Leven.

Tijdens een 1 op 1 coach traject leer ik je hoe je meer gebruik kunt maken van je gevoel en innerlijke wijsheid. Je leert patronen herkennen en te doorbreken, je krijgt heldere inzichten en word je bewuster van je eigen keuze mogelijkheden. Je leert weggestopte emoties voelen en verwerken, waardoor je weer gaat leven vanuit verbinding met jezelf en de stem van je Hart durft te volgen. Zodat je weer voluit en met plezier jouw leven kunt Leven en jouw unieke levenspad kunt bewandelen. Je gaat van Overleven naar Leven vanuit je Hart, zodat je je droomleven kunt creëren.

Wil je meer weten, voel je vrij om contact met mij op te nemen🧡

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen