Van Controle naar Loslaten

Gepubliceerd op 24 oktober 2022

Niets is zeker in het leven. Hoe komt het dan, dat we toch graag controle willen houden? Of is het juist daarom? Geeft controle ons het gevoel de uitkomst of situatie te kunnen sturen naar onze eigen hand? Controle willen houden heeft iets krampachtigs. Eigenlijk geef je hiermee aan dat je niet (volledig) durft te vertrouwen. Niet durft te vertrouwen op wat zich ontvouwt.

En juist het niet vertrouwen beïnvloedt je waarnemingen en verwachtingen.

Niet durven vertrouwen, maakt dat je onbewust in angst leeft. Door in angst te leven blijf je in een lagere trillingsfrequentie en zul je dus situaties en dingen blijven aantrekken die ook op deze lagere frequentie resoneren.

Als je van ‘Niet durven vertrouwen’ naar ‘Vertrouwen’ gaat en van ‘Controle’ naar ‘Loslaten’, dan ga je van ‘Leven vanuit angst’ naar ‘Leven vanuit Liefde’.

Stel je eens voor wat er allemaal mogelijk is als je al je oordelen kunt loslaten. Als je géén beperkende overtuigingen en gedachten meer hebt, zodat je geen voorwaarden hoeft te stellen aan jezelf, aan je omgeving en aan je leven. Dan hou je onvoorwaardelijk van jezelf en dat schept bewustwording.

Bewustwording van al Jouw Talenten, Kansen én Mogelijkheden om je diepste verlangens waar te kunnen maken. Dat is Leven vanuit je ware essentie.

Je leven Leven helemaal vanuit wie Jíj́ bent en waarin je volledig jezelf kunt zijn.

Dat gun ik jou!

Verlang jij er naar om je leven te Leven vanuit verbinding met je Hart, waarin je volledig jezelf kunt zijn, maar vraag je je af: “Hoe doe ik dat”….?

Ik begeleid je graag met liefde en aandacht in je transformatie van Binnen naar Buiten zodat je vanuit verbinding met je kern, vanuit je ware essentie je leven weer voluit en met plezier kunt Leven en vanuit deze verbinding met Liefde je Zielsmissie kunt gaan leven

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen