Tijdens een afstemming luister ik “echt” naar wat jij zegt

Gepubliceerd op 9 november 2020

Een Luisterkind afstemming is zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Tijdens een Luisterkind afstemming luister ik naar wat jij zegt. Een Luisterkind-afstemming helpt jou bewust te worden van wie je bent en van de vele mogelijkheden die je hebt. Huidige gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar. Het bied je inzicht en geeft je handvatten voor de (levens)vragen waar je mee worstelt.

Het is een prachtige methode waarbij ik op afstand contact maak met jou op zielsniveau. Ik maak contact met je innerlijk bewustzijn. We gaan op zoek naar wat de diep liggende oorzaken en achtergronden zijn van een probleem en we ontvangen antwoorden op jouw vragen die je vooraf hebt gesteld.

Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Met een Luisterkind afstemming komen die antwoorden naar voren en worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet. We kijken samen wat er aan de hand is en hoe we daar al in het contact direct iets aan kunnen doen.

De Luisterkind afstemming duurt net zolang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je het verslag. Met de inzichten en handvatten kun jij zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.

Wil je meer weten en/of heb je interesse in een afstemming, neem dan vrijblijvend contact op met mij via email: petra@vandesanddesign.nl of telefonisch op: 06 55701875

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen