Soul Body Fusion® herstelt de band tussen lichaam en ziel

Soul Body Fusion® herstelt de band tussen lichaam en ziel

Je gaat krachtig leven en je licht gaat stralen

Lichaam en Ziel weer in harmonie

Herken jij je hier in?

 • Heb jij snel last van overprikkeling?
 • Ben je over vermoeid?
 • Heb jij een burn-out?
 • Voel jij je onzeker?
 • Heb jij last van faalangst?
 • Voel jij je eenzaam?
 • Ben jij hoog sensitief en vind je het moeilijk hiermee te leven?
 • Ben jij zoekende naar je werkelijke potentieel?
 • Wil jij je ontwikkelen op het spirituele pad?

Soul Body Fusion® helpt om lichaam en ziel weer met elkaar in verbinding te brengen, zodat je vanuit hier weer stappen kunt zetten richting jouw droomleven.

Wil je meer weten, lees dan snel verder.

Inbalanz Coaching - Soul Body Fusion 04

Soul Body Fusion®

Hoe zou het voelen als je lichaam volledig en volkomen in overeenstemming is met je bewustzijn, met je Ziel en met de Liefde die wij zijn?

Soul Body Fusion® is een simpele en krachtige energetische techniek, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt in je systeem. Het is een diep, volledig en liefdevol erkennen van wie je in wezen bent.

De frequentie van je ziel en de frequentie van je lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Dit is het gevolg van trauma’s, pijn, teleurstellingen en verdriet uit ons leven.
Je loopt als het ware met je ziel onder de arm.
Je bent niet volledig aanwezig en staat niet helemaal in je kracht. Hierdoor word het steeds moeilijker om vanuit je eigen oorsprong te leven. Het lukt je niet om de dingen echt voor elkaar te krijgen en het belemmert de ontplooiing van je potentieel.
Als je niet meer in je kracht staat, als je verwijdert bent van je Ware Zelf, kan dit leiden tot:

 • Energieverlies;
 • Onzekerheid;
 • Een ongelukkig gevoel;
 • Eenzaamheid;
 • Angst en een gebrek aan zelfvertrouwen;
 • Ziekte.

Het is in alle gevallen belangrijk om terug te keren naar je oorspronkelijke levensplan.
Soul Body Fusion® kan je hierbij helpen!

Soul Body Fusion® helpt je om je Ziel, je bewustzijn volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Je gaat stralen van binnenuit en brengt steeds meer bezieling in je lichaam en in je leven.

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?

Inbalanz Coaching - Soul Body Fusion 03

Soul Body Fusion® en Reiki

Soul Body Fusion® is anders dan een Reiki healing die ik ook geef. Bij een Reiki healing draag ik energie over naar jouw lichaam, waardoor de levensenergie weer gaat stromen en je je rustiger en energieker zult voelen.

Tijdens Soul Body Fusion® zetten we de intentie dat je ziel en je lichaam op één lijn worden gebracht. Ik faciliteer het proces en jouw ziel doet het werk. Wanneer je ziel en je lichaam als één geheel werken, is er geen gebrek en heb je toegang tot je talenten. Soul Body Fusion® werkt op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau.

Soul Body Fusion® helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley uit de VS. Meer achtergrondinformatie is ook te vinden op www.soulbodyfusion.nl en op de website van www.jonettecrowley.nl

Inbalanz Coaching - Soul Body Fusion 02

Hoe werkt een Soul Body Fusion® sessie

Soul Body Fusion® kan zowel live als online / op afstand gedaan worden

SBF bij mij in de praktijk:
Je zit in een stoel recht tegenover mij met je handpalmen omhoog rustend op je schoot.
Als facilitator leg ik mijn vingers licht op die van jou en spreekt de intentie uit om jouw ziel volledig te laten samenvallen met jouw lichaam.
Het enige wat jij hoeft te doen is waarnemen wat er in je lichaam gebeurt. Een sessie duurt altijd 2 keer 10 minuten met tussen door een korte pauze om wat water te drinken en je ervaring te delen.

SBF online / op afstand:
Bij Soul Body Fusion® op afstand zitten wij tegenover elkaar en hebben wij via een live scherm verbinding. Jij legt je handen open op je schoot met je vingertoppen naar boven en ik visualiseer dat ik mijn vingertoppen op die van jou leg door deze op mijn schoot te leggen.
Verder werkt het hetzelfde als bij een live sessie. Soul Body Fusion® op afstand werkt net zo krachtig als wanneer de sessie live is.

Het is aan te raden om drie sessies Soul Body Fusion® te doen om de samensmelting van ziel en lichaam zo goed mogelijk te verankeren. (week 1, week 2 en week 4)

Wat merk je tijdens een sessie:
Wat je merkt tijdens een sessie varieert van helemaal niets, tot wat licht in het hoofd, tintelingen, misselijkheid, kleine schokjes, diepe rust, een gevoel van thuiskomen, blijheid of van alles door elkaar. Dit verschilt van persoon tot persoon en van sessie tot sessie.

Inbalanz Coaching - Soul Body Fusion 01

– Testimonial –

“De Soul Body Fusion sessies die ik heb ondergaan bij Petra hebben mijn innerlijke bewustzijn enorm vergroot. Het was echt een magische ervaring die ik niet snel vergeet. Mijn innerlijke balans is door de sessies versterkt. Ik heb veel inzichten gekregen en mijn intuïtieve gevoelens zijn veel scherper en meer helder geworden. Soul Body Fusion heeft mij enorm geholpen om uit mijn hoofd te komen en de richting van mijn hart te volgen.

Ik kan het iedereen aanraden die weer vanuit verbinding met zijn hart wil leven. Bedankt Petra.

Rosa

– Testimonial –

“De Soul Body Fusion is een prachtige healing methode die mij dichter bij mijzelf heeft gebracht. In drie sessies weet Petra je op een hele veilige en zekere manier te begeleiden door de thema’s en trauma’s heen die jou hebben gevormd. Het is een duik in het diepe, een zee van emoties en herkenning. Prachtig om doorheen te mogen gaan. De thema’s en trauma’s voelen nu als opgelost en mijn ziel weet zich weer veilig in mijn lichaam. Gebeurtenissen in de buitenwereld raken mij niet meer zo.

Heel veel dank Petra!

Christine

– Testimonial –

“De SBF sessies met Petra waren voor mij een heerlijke ervaring. Ik heb een druk leven (werk, gezin, sociale contacten) en het was voor mij echt een moment om stil te staan bij: “wat voel ik nu eigenlijk” en “wat ervaar ik daardoor”. Tijdens de sessies gebeurde er lichamelijk van alles, zowel bij mij als bij Petra. Het is heel bijzonder om, onder begeleiding, je zo open te stellen en alles te laten gebeuren. Fijn idee dat de sessies iets in gang hebben gezet wat mij nieuwe inzichten geeft en nog zal brengen in de toekomst.

Ik adviseer iedereen die openstaat voor de verbinding en energie tussen mensen om een sessie te boeken.
Ik denk er met een glimlach aan terug.

Janneke

Stem af op je eigen levenskracht en zet weer stappen richting je droomleven.

Kosten

Particulieren en zakelijke opdrachtgevers

Particulieren:

Zakelijke opdrachtgever:

Breng lichaam en ziel weer met elkaar in verbinding en stem af op je eigen levenskracht.