Laat de energie weer stromen door een Reiki healing

Laat de energie weer stromen door een Reiki healing

Kom weer in verbinding met je hart

Herken je dit?

 • Ervaar je veel stress?
 • Zit je veel in je hoofd of pieker je vaak?
 • Neem je weinig tijd om te ontspannen?
 • Heb je het gevoel dat je geleefd wordt?
 • Ervaar je veel druk van de buiten wereld en heb je last van prikkels en meningen van anderen?
 • Vind je het moeilijk om je eigen energie te beschermen?

Dan is het hoog tijd om weer in verbinding te komen met jezelf en met je hart.

Gun jezelf een Reiki Healing. Ik ondersteun je met liefde.

Inbalanz Coaching - Reiki Healing - rij 1

Wat is Reiki?

Reiki is een Japanse geneeswijze die al eeuwen oud is. Bij Reiki maken we gebruik van de universele levensenergie die overal om ons heen is.

Een Reiki healing ondersteunt je op fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel niveau. Wanneer er blokkades ontstaan in je lichaam door bijvoorbeeld stress of onverwerkte emoties, kan je Levensenergie niet goed meer stromen waardoor er allerlei klachten kunnen ontstaan.

Tijdens een Reiki healing help ik je om de energie weer beter te laten stromen en jouw lichaam, geest en ziel weer in balans te brengen. Een healing sessie verlicht, ontspant en heft blokkades op die iedereen, al dan niet bewust, in zijn of haar lichaam heeft.

Een Reiki healing kan zowel door handoplegging als op afstand worden gegeven. De behandeling vindt plaats met kleren aan.

Inbalanz Coaching - Reiki Healing - rij 2

Wat zijn de voordelen van een Reiki healing

 • Je komt tot rust en hebt weer meer energie
 • Het stimuleert het zelf genezend vermogen van je lichaam
 • Je lichaam en geest ontspannen en je komt meer in verbinding met jezelf
 • Het helpt om emoties te verwerken
 • Het helpt bij het helen van oud zeer en bij het loslaten van vastgeroeste patronen
 • Het helpt bij slaap problemen
 • Het helpt bij angst, depressie, burn-out en gebrek aan zelfvertrouwen
 • Het helpt bij overprikkeling bij hoog gevoelige mensen (HSP)
 • Het kan pijn verlichtend werken
 • Kortom het geeft je een betere kwaliteit van leven

Hoe werkt een Reiki healing op afstand

Alles is energie en dus verbonden, ook jij en ik. Bij een Reiki healing op afstand maak ik gebruik van drie energetische symbolen. Dit zijn jouw intenties. Eén symbool is nodig om verbinding te maken, één is nodig voor de vraag die jij wilt behandelen en één is nodig om de behandeling extra kracht bij te zetten. Jij hoeft de symbolen niet te kennen.

Door gebruik te maken van deze 3 energetische symbolen stem ik af op jou. De universele levensenergie geef ik via mijzelf aan jou door.

Tijdens de Reiki healing kun je sensaties zoals warmte of tintelingen voelen. Ook kan het zijn dat je emoties voelt opkomen of dat je bepaalde inzichten krijgt. Na de healing voel je je meestal fysiek en mentaal ontspannen en meer in balans en in contact met jezelf.

De ervaring verschilt per persoon. Zo is de een gevoeliger voor de energie dan de ander en lukt het de ene keer beter om te ontspannen dan de andere keer. Soms kan er wat hoofdpijn of moeheid opkomen.

Je ontvangt altijd wat je op dat moment nodig hebt.

Na de behandeling is het belangrijk extra water te drinken, er is namelijk een reiniging in gang gezet en dit blijft nog een periode doorwerken. Hoe lang deze periode duurt is per persoon verschillend.

Het enige wat ik vóór de healing op afstand van jou nodig heb, is je naam, je geboortedatum en je woonplaats. Bij voorkeur ontvang ik ook een foto waar je opstaat. Met deze gegevens weet ik zeker dat ik op jou, afstem.

Bij het plannen van een afspraak vraag ik kort naar je klachten. Op het afgesproken tijdstip zorg jij dat je lekker zit of ligt op een rustige plek waar je de energie kunt ontvangen. Een plek waar jij je veilig en vertrouwd voelt. Sluit dan je ogen. En ontvang de helende Universele Levensenergie.

Inbalanz Coaching - Reiki Healing - rij 2

– Testimonial –

“Wat een fijne en bijzondere ervaring. De Reiki behandeling was heel ontspannen, ik voelde mij rustig worden en de energie weer gaan stromen. Het heeft veel bij mij los gemaakt. Het is een aanrader om een Reiki behandeling bij Petra de doen.

Anoniem

– Testimonial –

“Petra is een enorme aanbeveling als je via Reiki opzoek bent naar echte ontspanning. Haar behandelingen geven niet alleen lichamelijk, maar ook innerlijke rust. Petra geeft je op een zeer professionele & persoonlijke manier liefdevolle aandacht. Kortom een behandeling bij haar is een verrijking. Zorg voor jezelf zodat ziekte minder of geen kans krijgt…

Maak een afspraak en Petra weet je te helpen. Dankjewel Petra.

Cissi

– Testimonial –

“Reiki op afstand werkt fantastisch. Ik voelde veel gebeuren. Mijn lijf ontspande tijdens de behandeling waardoor mijn nekpijn en hoofdpijn ook langzaam verdween. Na afloop van de behandeling voelde ik de energie weer stromen in mijn lijf. Ik kan iedereen een Reiki behandeling op afstand bij Petra aanbevelen.

Dankjewel Petra.

Anoniem

Reiki brengt je dichter bij jezelf.

Kosten

Particulieren en zakelijke opdrachtgevers

Laat de energie weer stromen zodat je weer in verbinding komt met je hart.