Wat is Reiki

Reiki is een natuurlijke en eenvoudige geneeswijze, die je in staat stelt meer levenskrachtenergie op te nemen. Reiki betekent letterlijk ‘Universele Levensenergie’. Het Japanse karakter Rei betekent  ‘universeel’, en het karakter Ki betekent ‘energie’. Ik ben opgeleid volgens The Traditional Usui System of Natural Healing.

Wat doet een Reiki behandeling

De reiki-methode vitaliseert onze levenskracht en brengt de energieën is ons lichaam in balans. Reiki pakt fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten aan. Het is een weldaad voor lichaam, ziel en geest. Een Reiki behandeling geeft meer levenskwaliteit, vergroot het zelf herstellend vermogen van het lichaam en ondersteunt je op krachtige en natuurlijke wijze bij je ontwikkeling. Een behandeling werkt intens ontspannend en – waar nodig- pijn verlagend.

Door allerlei oorzaken kunnen blokkades in onze energiehuishouding ontstaan die aanleiding kunnen geven tot klachten van lichamelijke, emotionele en/of mentale aard.

  • Op lichamelijk gebied helpt Reiki o.a. met het activeren van het immuunsysteem, pijnvermindering en het aanspreken van jouw zelf genezend vermogen;
  • Op emotioneel gebied helpt Reiki o.a. met het opheffen van blokkades, ontspannen en meer levensvreugde;
  • Op mentaal gebied helpt Reiki o.a. om minder stress te ervaren, negatieve denkpatronen los te laten en jouw talenten beter te ontwikkelen.

Een Reiki behandeling is erop gericht deze blokkades in de energiebanen op te heffen waardoor de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Het lichaam komt hierdoor in balans, afvalstoffen worden losgemaakt en kunnen worden afgevoerd. Door de behandelingen krijg je meer levenskracht, vitaliteit en balans.

Reiki kan veilig naast de reguliere behandelmethoden worden gebruikt maar is niet bedoeld als vervanging hiervan.

Een Reiki behandeling kan op afstand worden gegeven.

Heb je interesse in een Reiki behandeling? Bel dan nu Inbalanz-coaching op 06 55 701 875 om een afspraak te maken.

reiki behandeling

VERANDEREN VANUIT JE EIGEN KRACHT!

Inbalanz-coaching behandelt je graag

Bel nu voor een afspraak op nummer 06 55701875

Niemand zit te wachten op een pop-up…

Behalve als het gaat om iets van waarde en voor jou persoonlijk relevant is.
Daarom wil ik je graag mijn E-book: “18 tips voor een Gelukkig en Succesvol leven zonder stress”, cadeau doen.

Alle velden zijn verplicht.

Meer dan 500 mensen hebben dit E-book reeds gedownload.