Luister-afstemming

Een Luister-afstemming is zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Tijdens een Luister-afstemming luister ik naar wat jij zegt. Een Luister-afstemming helpt jou bewust te worden van wie je bent en van de vele mogelijkheden die je hebt. Huidige gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar. Het bied je inzicht en geeft je handvatten voor de (levens)vragen waar je mee worstelt.

Het is een prachtige methode waarbij ik op afstand contact maak met jou op zielsniveau. Ik maak contact met je innerlijk bewustzijn. We gaan op zoek naar wat de diep liggende oorzaken en achtergronden zijn van een probleem en we ontvangen antwoorden op jouw vragen die je vooraf hebt gesteld.

Ieder mens heeft zelf de antwoorden op persoonlijke vragen in zich. Met een Luister-afstemming komen die antwoorden naar voren en deze worden tegelijkertijd op een heldere manier verwoord en op papier gezet. We kijken samen wat er aan de hand is en hoe we daar al in het contact direct iets aan kunnen doen.

De Luister-afstemming duurt net zolang als nodig is. Ik schrijf mee en stuur je het verslag. Met de inzichten en handvatten kun jij zelf aan het werk gaan. Hoe? Dat wijst zich eigenlijk vanzelf.

Wil je meer weten en/of heb je interesse in een afstemming, neem dan vrijblijvend contact op met mij via email: petra@inbalanz-coaching.nl of telefonisch op: 06 55701875

zelfsturend vermogen

VERANDEREN VANUIT JE EIGEN KRACHT!

Inbalanz-coaching begeleidt je graag

Je bent van harte welkom voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Niemand zit te wachten op een pop-up…

Behalve als het gaat om iets van waarde en voor jou persoonlijk relevant is.
Daarom wil ik je graag mijn E-book: “18 tips voor een Gelukkig en Succesvol leven zonder stress”, cadeau doen.

Alle velden zijn verplicht.

Meer dan 500 mensen hebben dit E-book reeds gedownload.