Moeiteloos je dromen leven, door gebruik te maken van je talenten

Moeiteloos je dromen leven, door gebruik te maken van je talenten

Doe de ODC-meting en ontdek jouw unieke talenten

Droom niet over je leven, maar leef je dromen

Leef jij je dromen?
Heb jij een droom, maar geloof je niet echt dat jij die droom waar kunt maken? Dit komt waarschijnlijk omdat je in je leven van kind zijn naar volwassenheid vaak hebt gehoord: ‘dat kan je niet’, of ‘doe maar gewoon’, waardoor je onbewust je dromen en doelen en daarmee de richting in je leven, stukje bij beetje hebt losgelaten. Je bent gaan doen wat iedereen doet en normaal vindt. Je bent je gaan aanpassen en daarmee ben je de verbinding met jezelf kwijt geraakt en blijft het bij dromen.

In je dromen is alles mogelijk, lukt alles, heb je nooit spijt en ben je nooit bang. Maar zodra het gaat om het realiseren van je droom, verandert dat. De paniek slaat toe, het angstzweet breekt je uit. “Kan ik dit wel”, “wil ik mijn leven wel veranderen”, “het gaat toch eigenlijk best wel goed”? En vervolgens blijf je doen wat je deed en verandert er niets.

Als je binnen je comfort zone blijft om te ontsnappen aan angst of confrontatie van pijn, als je niet doet waar je blij van wordt en wat bij je past, word je nooit echt gelukkig in je leven en kun je niet jouw dromen leven. Uiteindelijk zal jouw lichaam hier ook op reageren met mentale en fysieke klachten als gevolg.

Verlang jij er naar om je dromen te leven, maar weet je niet hoe je uit je comfortzone moet stappen en hoe je weer in verbinding komt met jezelf zodat je vanuit je hart de stap kan zetten richting jouw droomleven? Lees dan snel verder.

Inbalanz Coaching - Wat is een ODC Meting - rij 1

Je dromen leven, maakt gelukkig

Mensen die wel hun droom, hun missie leven herken je meteen.

 • Ze zijn gedreven, enthousiast en niet van hun voetstuk te brengen
 • Ze stralen licht en weten precies waarmee ze bezig zijn
 • Ze gaan met de stroom van het leven mee en zwemmen er niet tegen in
 • Ze krijgen wat ze nodig hebben om hun droom te realiseren
 • Het lijkt zich allemaal vanzelfsprekend en moeiteloos te voltrekken en dat is ook zo

Ook jij kunt je leven weer naar jouw hand zetten en je dromen gaan leven. Hoe? Door je persoonlijke missie te formuleren en deze als kompas te gebruiken.

Inbalanz Coaching - Wat is een ODC Meting - rij 2

Hoe weet je nu wat je persoonlijke missie is?

Bij het vinden van je missie en het bewandelen van jouw levenspad spelen je talenten een belangrijke rol.

Een talent is het natuurlijk vermogen om iets goed te doen. Talenten zijn persoonlijk, vanaf het moment dat je geboren bent ‘heb’ je deze talenten al. Om je talenten te kunnen benutten,  is het belangrijk dat je je bewust bent van je talenten.

Nu hoor ik je denken: “Dat is leuk, maar hoe herken ik mijn talenten en innerlijke kracht?”

Dat is precies waar de ODC-meting je mee helpt.

Wat is een ODC-meting?

Met een ODC-meting kun je je natuurlijke talenten en (nog) onbenutte talenten zeer scherp in beeld krijgen. Je wordt je bewust van je onbewuste talenten/drijfveren en daarbij behorende kerncompetenties en innerlijke kracht.

De ODC-meting biedt:

 • inzicht in je natuurlijke talenten
 • inzicht in je ontwikkelbare talenten
 • inzicht in aangeleerd- en daarmee kwetsbaar gedrag

Wat maakt de ODC-meting uniek:

 • het maakt onderscheid tussen je natuurlijke talent en je aangeleerde gedrag dat kan voelen als talent maar het niet is
 • dit aangeleerde gedrag kost vaak veel energie en veroorzaakt onder druk stress wat uiteindelijk tot een burn-out kan leiden
 • zodra je je bewust bent van dit aangeleerde gedrag, kun je dit ook loslaten waardoor er ruimte en energie ontstaat om je talenten verder te benutten en te ontwikkelen.

Met de inzichten die de ODC-meting je geeft, heb je de sleutel in handen naar leven en werken met plezier en passie zodat je je dromen kunt gaan leven.

Inbalanz Coaching - Wat is een ODC Meting - rij 3

– Testimonial –

“Wat zo bijzonder is aan de ODC meting is dat je écht inzicht krijgt in waar je goed in bent, in wat je natuurlijk makkelijk af gaat. En wat je aangeleerde gedrag is.

Wat hét totale verschil voor mij maakte is het inzicht in mijn onbenutte potentieel, talent wat ik wel in mij heb maar waar ik mij niet bewust van was en daarom dus ook niet optimaal inzette! Juist daar maakt de coaching ook het verschil!!! Als je leert te herkennen wat je óók kunt doen of kunt inzetten en vervolgens hoe dat te doen dan pas kom je héél veel verder! De coaching heeft mij veel inzichten gegeven.

Bedankt Petra.

Rosa

– Testimonial –

“Ik had meteen een goed gevoel bij  Petra als mijn coach. De ODC meting met de bijbehorende coach gesprekken hebben mij meer duidelijkheid gegeven over mijn natuurlijke talenten en mijn aangeleerde gedrag. Ik ben op zoek gegaan naar een andere werkplek, ik wilde geen concessies meer doen en alleen gebruik maken van mijn natuurlijke talenten en mijn innerlijke kracht. Dat is gelukt en ik ga met veel plezier naar mijn werk en ik kom ’s avond niet opgebrand thuis maar krijg er juist energie van!” Het traject heeft mij echt geholpen om keuzes vanuit mijn hart te maken. Dank Petra.”

Pauline

– Testimonial –

“Ik was zoekende naar ”Wie ben ik eigenlijk”? Door de ODC-meting kreeg ik inzicht in wat mijn natuurlijke,- onbenutte talenten zijn en innerlijke kracht is. Welke talenten ik nog kan ontwikkelen en welke zijn aangeleerd. Samen met de coaching heeft het mij geholpen een scherp beeld van mijzelf te krijgen en dit te gebruiken in mijn dagelijkse leven.

Heel waardevol. Bedankt Petra.”

Angel

Wil jij inzicht hebben in je natuurlijke talenten zodat je deze kunt gebruiken om je missie uit te dragen waardoor je jouw dromen kunt gaan leven?

Zet dan nu de eerste stap en maak een afspraak voor de ODC-meting.

Kosten

Particulieren

Zakelijke opdrachtgever

Make your dreams come true

Zet nu de eerste stap en doe de ODC-meting en gebruik de verkregen inzichten als kompas om je droomleven te realiseren.