Let your dreams come true

Gepubliceerd op 24 april 2023

Let your dreams come true.

Herken je dit?
Voor de buitenwereld ziet jouw leven er perfect uit en heb je alles. Een leuke baan, een mooi huis, een gezin en fijne vrienden. Je lijkt gelukkig, maar voor jou voelt het niet zo.

Je bent continue druk om alle ballen in de lucht te houden, je voelt je super verantwoordelijk en legt de lat altijd hoog, bent ambitieus en werkt hard. Je wilt er zijn voor je gezin en je vrienden. Maar het kost je steeds meer energie, je bent moe en slaapt slecht. Het lukt je niet meer om positief te blijven, Je hebt stress en krijgt pijntjes in je lijf. Je baalt van jezelf dat je maar doorgaat want je weet en voelt dat je dit niet lang meer gaat volhouden, dat je leeft voor anderen in plaats van voor je zelf.

Ergens onderweg ben je jezelf kwijt geraakt. Je verlangt naar rust en innerlijke vrijheid. Je wilt de liefde en het plezier voor het leven terugvinden en weer gaan leven vanuit verbinding met jezelf en de stem van je hart volgen.

Maar hoe doe je dat? vraag je je af

Hoe zou het voor jou zijn als:

  • Je je weer positief, fit en energiek voelt en iedere dag weer met plezier leeft
  • Je weer rust in je hoofd ervaart en ’s nachts goed kunt slapen
  • Je dat stemmetje in je hoofd niet meer hoort dat steeds zegt: niet doen, het gaat je toch niet lukken, er is geen geld voor, je bent niet goed genoeg
  • Je weer op jezelf durft te vertrouwen en doet waar jij blij van wordt en je je leven niet meer laat bepalen door anderen
  • Je weer durft te stralen en het leven je toelacht

ELKE DAG IS EEN KANS OM JE DROOM LEVEN TE GAAN LEVEN

Ik begeleid je met liefde en aandacht waardoor je vanuit verbinding met jezelf weer voluit en met plezier jouw leven kunt leven en je dromen waar kunt maken. Je gaat van overleven naar leven vanuit je ❤️.

Wil je meer weten over de verschillende coachtrajecten die ik aanbied, voel je dan vrij om Contact contact met mij op te nemen.

Ook ben ik één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder. Hier vind je mijn profiel op coachfinder. 

Liefs

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen