Kies jij altijd voor liefde?

Gepubliceerd op 30 december 2022

Het leven is niet altijd gemakkelijk, kiezen voor liefde helpt.

Dat ervaar ik dit jaar meer dan ooit. Gebeurtenissen die mij diep raken blijven elkaar maar opvolgen. Het maakt mij intens verdrietig en geeft mij een machteloos gevoel. Ik voel mij vaak niet begrepen, niet gezien en gehoord. Soms schreeuw ik het van mij af, dat lucht dan even op, mijn lijf ontlaadt waardoor ik weer verder kan.

Maar ik weet dat pijn ook bij het leven hoort en dat het geen zin heeft om het weg te stoppen of er voor weg te lopen.

Met liefde naar je pijn kijken

De kunst is om de pijn te omarmen. Als je de pijn omarmt en de pijn er mag zijn, kies je voor LIEFDE. En liefde overwint alles❤️!

Gebeurt er bij jou veel in je leven en vind je het moeilijk om hier mee om te gaan?

Voel je vrij om contact met mij op te nemen. Ik hoor en zie jou en help je graag weer in verbinding komen met je HART en van daaruit je leven met liefde te LEVEN. Lees hier meer over 1 op 1 coach traject.

 

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen