Je dromen leven dat gaat niet vanzelf

Gepubliceerd op 20 maart 2023

Lieve jij,

Je dromen leven dat gaat niet vanzelf.

Het begint met keuzes maken in wat jij wilt. Hoe ziet jou droomleven eruit en welke stappen kun jij zetten om je droomleven te creëren.

Als je geen keuzes maakt, kan je niet jouw koers varen en blijf je stuurloos.

Door keuzes te maken vanuit je hart, los van de omstandigheden, en daar verantwoordelijkheid voor te nemen, ga je leven vanuit de frequentie LIEFDE. En dan gaat de energie stromen. Wat je uitzendt, trek je aan.

Angst houd je in je comfortzone

Wat ik vaak zie tijdens de coaching is dat cliënten mooie dromen hebben, maar deze voor zich uitschuiven. Met als excuus: “als ik geld heb, dan…” of “als de kinderen groter zijn, dan…” Voor hun gevoel zijn ze dan wel bezig met stappen zetten, maar in feite houden ze zichzelf voor de gek. Maar je dromen leven, dat gaat niet vanzelf.

We durven vaak geen verantwoordelijkheid te nemen. Verantwoordelijkheid nemen is spannend, want dan neem jij zelf stelling in. Daar loop je dus ook een risico, namelijk het risico om te falen. We verzinnen onbewust vluchtroutes om in onze comfortzone  te blijven, daar kunnen we het niet fout doen en ontsnappen aan angst of pijn.

De vraag is: “Maakt deze manier van leven echt gelukkig”? Nee, want je luistert niet naar de stem van je hart met fysieke en mentale klachten tot gevolg.

Maak keuzes vanuit je hart en ga van daaruit je leven LEVEN. Pak de regie, ook als het spannend voelt

Weet dat het niet de omstandigheden zijn die bepalen hoe jij je voelt, maar dat het jou eigen gedachten zijn die bepalen hoe jij je voelt.

Je gedachten bepaal jij zelf. Ieder moment van de dag in elke situatie heb jij zelf weer de keuze: “ blijf ik in mijn comfortzone (angst)” of “luister ik naar de stem van mijn hart en ga ik doen wat ik diep van binnen heel graag wil (liefde)”.

Lieve jij, stap uit je comfortzone en volg de stem van je hart. Het is de kortste weg naar je droomleven.

Als je nog wat hulp kunt gebruiken bij het leven vanuit verbinding met je hart, maak dan nu een afspraak. Ik begeleid je met liefde tijdens een 1 op 1 coach traject , waardoor je vanuit verbinding met je hart je eigen leven kunt gaan leven en de 1e stap kunt zetten naar jouw droomleven.

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen