Mijn drijfveer

Mijn drijfveer is oprechte interesse in mensen.

Als intuïtief coach begeleid ik mensen graag bij veranderingsprocessen.

Dit doe ik door te luisteren, voelen  en vragen te stellen die je instaat stellen om op een andere manier naar jezelf en situaties te kijken. Ik daag je uit om in beweging te komen op je eigen manier. Hierdoor leer je je eigen patronen herkennen en te doorbreken en word je je bewuster van je eigen keuze mogelijkheden.

Je ontdekt wie jij in essentie bent. Je kunt weer in je kracht staan. Hierdoor kan je weer gericht sturing geven aan je eigen leven, de regie weer in je eigen handen nemen en keuzes maken vanuit je HART.

De Verbinding tussen je HOOFD en je HART is belangrijk. Luister naar je Intuïtie, creëer Bewustzijn, heb Zelfrespect en bewandel van daaruit je eigen pad.

Ik kan terugkijken op een ruime en jarenlange ervaring in het bedrijfsleven in diverse rollen (Accountmanager, Projectmanager, Re-integratie coach, Casemanager, Recruiter, Inzetmanager, Fieldmanager).

De rode draad in al deze rollen was en is “Het werken met mensen”.

Hier is mijn passie en oprechte interesse in mensen geboren. Ik heb een zeer goed luisterend oor en bezit sociale empathie en tact. Hierdoor ben ik in staat datgene te horen wat niet of niet duidelijk wordt gezegd.

Een ding is mij in al die jaren heel duidelijk geworden. Ongeacht op welk niveau en/of in welke functie mensen werken, er geldt altijd: “Als je niet in je kracht zit, als je niet Inbalanz bent, komt er niet uit wat er in zit”.

in je kracht staan

VERANDEREN VANUIT JE EIGEN KRACHT!

Inbalanz-coaching begeleidt je graag

Je bent van harte welkom voor een GRATIS kennismakingsgesprek.

Niemand zit te wachten op een pop-up…

Behalve als het gaat om iets van waarde en voor jou persoonlijk relevant is.
Daarom wil ik je graag mijn E-book: “18 tips voor een Gelukkig en Succesvol leven zonder stress”, cadeau doen.

Alle velden zijn verplicht.

Meer dan 500 mensen hebben dit E-book reeds gedownload.