Hoe kun je leven vanuit je zielsmissie?

Gepubliceerd op 6 oktober 2022

Hoe zou jouw leven zijn als je een zonnebloem bent? Een zonnebloem draait met de zon mee en richt zich op de dingen die energie geven, positief zijn en ondersteunen in de groei. Stel je eens voor hoe jouw leven zal zijn als jij die zonnebloem bent. Dat je zou leven vanuit je zielsmissie.

Dat je je richt op die dingen die jou energie geven. Dat je mag stralen met je energie. Dat je je talenten en gaven mag ontwikkelen zodat je daar veel mooie dingen mee mag doen. Zodat je kunt geven vanuit wie jij ‘echt’ bent aan andere mensen. Dat je iets kunt betekenen voor de wereld en iets teweeg kunt brengen door te leven vanuit jouw zielsmissie.

Voel dat jij net zo mooi, stralend en waardevol bent als een zonnebloem. Hoe meer je dat voelt en beseft hoe meer waardevolle en mooie dingen je gaat aantrekken in je leven. Ga ervoor, maak van jezelf die prachtige zonnebloem, laat jezelf groeien, straal. Door jouw licht te laten schijnen, door te stralen en je leven ten volle te leven vanuit wie jij bent kun je anderen ook laten stralen. En zo wordt de wereld weer een stukje lichter en mooier.

 

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen