Geloof jij in wonderen

Gepubliceerd op 17 februari 2023

Geloof jij in wonderen?

Ik geloof in wonderen! Het leven dat jij wilt, kun je manifesteren. Hoe? Ik neem je mee.

Manifesteren is iets zichtbaar maken. Het manifesteren van jouw verlangen, is de weg die je aflegt naar het uitkomen van jouw wens. Het is een groeiproces. Want om jouw droom te realiseren mag je eerst je belemmerende gedachten onderzoeken.

Energie

Alles is energie, heeft zijn eigen trillingsfrequentie en is met elkaar verbonden. Jij hebt ook een eigen trillingsfrequentie, net als jouw gedachten en emoties.
Bij het creëren van je verlangen, is het belangrijk dat jij je bewust bent van de trillingsfrequentie die je uitzendt. Want wat je uitzendt, trek je aan.

Als jij denkt dat het niet mogelijk is, dan creëer jij een gevoel wat overeenkomt met deze gedachte. Je trekt jouw werkelijkheid aan die overeenkomt met het gevoel wat jij uitzendt. Dit noem je manifesteren met de wet van aantrekking.

Jouw gedachten creëren jouw gevoelens en jouw gevoelens creëren jouw werkelijkheid.

Verdriet, onzekerheid en angst hebben een lage trillingsfrequentie en enthousiasme en tevredenheid een hoge trillingsfrequentie.
Wat straal jij het meeste uit? Onzekerheid of blijheid?

Door je gedachten en gevoelens te observeren en te onderzoeken, verruim je je bewustzijn. Dit is nodig om niet helpende gedachten en gevoelens los te laten en helpende gedachten, overeenkomstig jouw verlangen te creëren.

Wat je zaait, zal je oogsten.

Het gaat er dus om dat je helder hebt wat je precies wenst en dat je de hierbij passende gevoelens naar boven haalt. Je gedachten zijn hier een heel bepalende factor in, omdat je gedachten je gevoelens creëren. Je gedachten creëren jouw werkelijkheid. Je bewust worden van wat je denkt en zegt en je gedachten en woorden aanpassen in de richting van jouw verlangen, is nodig als jij een verandering wenst. Dat betekent dat je eerst je belemmerende gedachten moet onderzoeken.

Ik gun het jou om voorbij je belemmeringen te komen en meer inzicht in jezelf en je gedachten te krijgen. Zodat je kunt zijn wie je echt bent en vanuit verbinding met jezelf, je droomleven kunt leven❤️

Heb je hierbij hulp nodig, ik begeleid je graag in een 1 op 1 coach traject.

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen