Geloof jij in de magie van je dromen

Gepubliceerd op 2 november 2022

Ik heb een grote droom.

Ik droom ervan om de wereld een stukje lichter en liefdevoller te maken.

Terwijl ik dit droom zie ik een prachtige plek in de natuur aan het water. Het landschap is glooiend. Er bloeien kleurrijke bloemen. En overal zie ik prachtige rode klaprozen en blauwe korenbloemen. Door de bomen waait een heerlijk briesje, er vliegen vlinders, ik hoor de vogels zingen en de zon schijnt. Ik zit in het gras en kijk uit over het water en geniet van de rust en de mooie energie op deze magische plek.

Dit beeld beschrijft exact de plek waar ik graag wil wonen én werken. En waar ik klanten moeiteloos aantrek zodat ook zij kunnen genieten van de rust, de fijne energie en schoonheid van deze plek. Een magische plek waar ik mijn klanten kan begeleiden in hun transformatie van binnen naar buiten zodat ook zij hun licht kunnen laten schijnen.

Ik geloof in de magie van mijn dromen, in de magie van het Universum, in de magie van het Leven. Natuurlijk gaat het niet allemaal vanzelf en werk ik er ook hard voor om mijn droom te gaan leven.

Een deel van mijn droom is al werkelijkheid aan het worden. Elke dag mag ik mijn klanten met liefde en aandacht begeleiden in hun transformatie van Binnen naar Buiten zodat ze vanuit verbinding met hun Hart, hun leven weer voluit en met plezier kunnen Leven. Daar ben ik iedere dag dankbaar voor.

De droomplek van waaruit ik wil wonen en werken is er nóg niet, maar ik vertrouw er volledig op dat deze plek er komt op het juiste moment.

En tot die tijd zie en voel ik de schoonheid en de fijne energie van deze magische plek ieder moment van de dag in mijn dromen. Waardoor ik het gevoel heb dat ik mijn droom al Leef!

Wil jij magie in je leven?

Geef jezelf dan toestemming om groot te dromen. Durf in jezelf te geloven en heb vertrouwen in je talenten en kracht om je dromen uit te laten komen!

Dromen worden pas werkelijkheid als je sterk genoeg bent om erin te geloven

“Our thoughts, actions and decisions today will shape the way we will be living in the future” ❤️

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen