Durf jij jezelf in het licht te zetten?

Gepubliceerd op 10 oktober 2022

Durf jij jezelf in het licht te zetten net als deze boom?

Anderen zet ik graag in het licht, maar mijzelf in het licht zetten vind ik spannend. Teveel aandacht krijgen maakt mij nog steeds onzeker en ongemakkelijk. Dat ben ik niet gewend, ik heb altijd geleerd doe nou maar gewoon dat is genoeg.

Maar ik wil niet meer ‘gewoon’ zijn, ik wil ‘mijzelf’ zijn en mijn droom waar maken.

Ik droom van een wereld vol liefde en licht, waarin je mag zijn wie je in essentie al bent en waarin je vanuit volledige verbinding met je Hart jouw eigen pad kunt bewandelen en je zielsmissie kunt leven.

Deze droom begint bij mijzelf, want als ik een licht voor de wereld ben en om mij heen schijn, zullen anderen door mijn licht ook hét LICHT zien.

Vind jij het lastig om jezelf in het licht te zetten?

Een 1 op 1 coach traject kan jou verder helpen. Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Samen kunnen we jouw schaduwstukken doorvoelen en in het licht zetten zodat de liefde weer volledig door je heen kan stromen en jij jou Licht kan laten schijnen. Waardoor anderen door jouw licht ook hét LICHT zien.

Zo zullen kleine cirkels van Licht zich verbinden met elkaar en uitmonden in een oogverblindend LICHT dat alle duisternis aan het licht brengt en vervolgens transformeert in datzelfde LICHT.

Voel je vrij om contact met mij op te nemen.

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen