De klaproos brengt jou bij je innerlijk weten

Gepubliceerd op 13 januari 2023

Deze magische bloem brengt jou bij je innerlijk weten

Ze komt uit haar knop geheel op haar eigen kompas, in haar eigen tijd en laat zich niet opjagen, manipuleren of compromitteren. Ze geeft weinig om haar uiterlijke verschijning, al weet ze dat ze een onmiskenbare schoonheid bevat. Het uiterlijke is niet zo belangrijk voor haar, want zij voelt dat haar waarde binnen in haar oude en mystieke wijsheid ligt.

Wat is dan haar geheim?

Haar heldere en krachtige verbinding met zowel het hart als het hoofd. Zij weet en voelt als geen ander wat ze nodig heeft om compleet in balans te zijn en in haar kracht te staan. Een zeer waardevolle en zeldzame gave.

Een bloem met een sterke wil en tegelijkertijd de kalmte en het geduld van een oude wijze om de dingen in de juiste tijd te laten ontvouwen, zonder te twijfelen of de moed te verliezen. Met het zuivere rechtvaardigheidsgevoel, eergevoel en de waardigheid van een warrior. Deze bloem heeft een zuiver innerlijk weten.

Het dieprode fluweel van deze bloem heeft een grote aantrekkingskracht en boezemt ontzag in.

De klaproos bevat de wijsheid van je voorouders en de magie van de natuur. Pluk haar en ze laat haar blaadjes snel vallen, maar laat haar in haar waarde en kracht staan en ze brengt je overvloed, dus heb respect voor haar.

Boodschap van de klaproos

De klaproos komt de boodschap van het weten brengen. Van vertrouwen in het hart in balans met het hoofd.
Twijfel niet aan je eigen innerlijke kompas. Jij weet diep van binnen precies wat je nodig hebt om in balans te zijn met jouw mannelijke en vrouwelijke energie en om van daaruit in je kracht te staan.

Schroom niet om dicht te klappen als mensen je onheus benaderen. Je intuïtie klopt. Daar mag je op vertrouwen en je mag onzuivere intenties richting jouw zijn weren en adequaat reageren in zulke situaties. Straal in je soevereiniteit, innerlijk weten en volg jouw eigen pad met de moed en wijsheid van een warrior.”

Prachtig en sluit zo mooi aan bij mijn missie en waar de focus op ligt tijdens de coaching die ik geef.

Vind jij het nog moeilijk om vanuit je essentie, vanuit verbinding met je hart, jouw pas te bewandelen en zo je droomleven te leven? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. In een 1 op 1 coach traject kan ik je verder helpen.

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen