Zonder stress de maand december door

decemberDe feestmaand december betekend voor velen van ons: “Stress”! Feestdagen en stress zijn twee uitersten en toch helaas zo verbonden met elkaar voor velen van ons.

Waarom? Komt het door de donkere dagen en het vaak sombere weer of “MOETEN” wij zoveel van onszelf deze maand….

Wij leggen de prestatieladder zo hoog, dat er van voorpret geen sprake meer is, laat staan van genieten op het moment. Je “moet” originele  cadeautjes kopen, je “moet”  gedichten en surprises maken, je “moet” de perfecte gastvrouw zijn,  je “moet” een perfect kerstdiner bereiden voor familie en vrienden, je “moet” een fantastisch oud- en nieuwfeest organiseren, je “moet”..………………

Kortom STRESS!!

Zonde! Hoe mooi zou het zijn als je in alle rust kunt genieten van de mooie momenten in deze december maand. Uiteindelijk zijn het niet de cadeaus en het vele lekkere eten die december een mooie maand maken, maar is het in harmonie samenzijn met familie en vrienden, met je dierbaren, de essentie van de decembermaand. Dat maakt GELUKKIG.

Mijn tip is: Geniet van elkaar en van de mooie kleine dingen en laat het “Moeten” los.

Doe wat bij jou past en laat je vooral niet leiden door wat anderen van je verlangen. Maak een keuze “uit je HART” en niet omdat het “Moet”.

Durf te kiezen voor jouw eigen GELUK!

Sinterklaas komt eraan. Gun jezelf een cadeau.

Download hier mijn gratis E-book. En bezorg jezelf een GELUKKIG leven zonder stress!