Vind je eigen WERKGELUK, volg je passie

werkgeluk passieHoe ga jij naar je werk?

Stap jij iedere ochtend vol energie in de auto, trein of op de fiets benieuwd naar wat deze dag je weer voor mooie dingen gaat brengen?

óf

Ga je met een knoop in je buik op pad, onrustig en gestrest over alles wat je nog “moet” doen op je werk?

Geluk in het werk betekent voor iedereen iets anders.

Uit onderzoek is gebleken dat WERKGELUK, WERKSTRESS verminderd en kan bijdragen aan zakelijke successen. Met werkgeluk kun je verzuim tegengaan.

Sta jij er wel eens bij stil wat WERKGELUK voor jou betekent en wat jij zelf kan doen aan jouw werkgeluk?

Neem eens de tijd voor jezelf en stel je zelf dan de volgende vragen:

 • Wie ben ik?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten?
 • Komen al mijn kwaliteiten tot hun recht?
 • Waar word ik blij van?
 • Doe ik waar ik blij van word, volg ik mijn passie?
 • Hoe ontwikkel ik mijzelf?
 • Hoe zorg ik voor balans in mijn werk en privé?
 • Wat kan ik zelf doen om (nog) meer werkgeluk te ervaren?

Als je dit helder hebt voor jezelf, kun je stappen gaan zetten om je WERKGELUK te vergroten. Heb je hier hulp bij nodig, schroom dan niet om je werkgever in te schakelen. Gelukkige medewerkers bieden veel voordelen aan een organisatie. Onderzoeken wijzen uit dat een gelukkige medewerker:

 • Productiever
 • Innovatiever
 • Meer betrokken
 • Loyaler
 • Opener
 • Minder vaak ziek is.

Als gevolg hiervan is de hele organisatie succesvoller en winstgevender en kun je als bedrijf het verzuim tegengaan. Reden genoeg dus voor de organisatie om jou te faciliteren in het werken aan je GELUK.

Aan GELUK kun je werken!