Stilstaan bij je handelen is vooruitgang

Het coronavirus heeft een bijzondere impact op de wereld en dus ook op Nederland. De nodige maatregelen die door de overheid zijn getroffen hebben een aanzienlijke invloed op ons sociale en economische leven.

We zitten opeens “verplicht” thuis. Dat is natuurlijk vervelend. Maar hopelijk heb je dan ook weer even wat meer tijd voor jezelf, je mag toch nergens heen.

Gebruik deze extra tijd.  Je hebt nu even alle tijd voor zelfreflectie.

Je zou deze periode kunnen gebruiken om stil te staan bij hoe je werkt, wat je belangrijk vindt, of je nog doet wat je wilt doen, of je je “echte” talenten wel kwijt kunt in je werk. Oftewel, wat zelfreflectie.

Weet je überhaupt wat je “natuurlijke” talenten zijn? Het kan maar zo zijn dat je denkt dat je gebruik maakt van je natuurlijke talenten maar dat het “aangeleerd” gedrag is.

Aangeleerd gedrag kan onder druk vervormen en uiteindelijk tot een burn-out leiden.

Weet jij het verschil  tussen je natuurlijke talenten en je aangeleerd  gedrag?

Met een ODC-meting kun je je natuurlijke krachten en onbenutte talenten zeer scherp in beeld krijgen.

Gebruik maken van je natuurlijke talenten in je werk, maakt je krachtiger en geeft meer energie en rust.

Gemiddeld blijkt dat mensen 35% van hun talent niet benutten. Dat is jammer en kan dus anders! De ODC-meting helpt je daarbij.

De ODC meting kan online worden ingevuld en neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. InBalanZ-coaching verzorgt daarna de rapportage en de nabespreking. De nabespreking kan online plaatsvinden.

Ben of ken jij iemand die vanuit zijn natuurlijke kracht wil werken? Of wil jij als bedrijf meer weten over de ODC?

Neem dan contact op met Petra Hartog. Ik ben bereikbaar per mail op: petra@inbalanz-coaching.nl of telefonisch op: 06 55701875