Officieel Luisterkind-werker

Begin dit jaar ben ik begonnen met de opleiding tot Luisterkind werker. Een prachtige opleiding waar ik heb geleerd in de energie af te stemmen op een ander. Ik maak contact met jou op zielniveau.

Inmiddels heb ik de opleiding afgerond. Best een beetje trots. En heel veel zin om voor jou een afstemming te maken en je zo inzicht te geven in de vragen waar je mee rondloopt.

Een luisterkind-afstemming is voor zowel volwassen als kinderen. Tijdens een luisterkind-afstemming luister ik naar wat jij zegt.

Een luisterkind-afstemming helpt jou bewust te worden van wie je bent en van de vele mogelijkheden die je hebt. Huidige gedragspatronen worden zichtbaar en voelbaar. Het bied je inzicht in en geeft je handvatten voor de (levens)vragen waar je mee worstelt.

Het is een prachtige methode waarbij ik op afstand contact maak met jouw innerlijk bewustzijn. Samen gaan we in gesprek. Jouw vragen vooraf zijn de leidraad voor ons gesprek. Als luisterkind werker luister ik naar wat jij wilt vertellen en schrijf dat op voor jou. Dit verslag, deze afstemming krijg jij na afloop.

Wil je meer weten of heb je interesse in een afstemming, neem dan vrijblijvend contact op met mij via email: petra@inbalanz-coaching.nl of telefonisch op: 06 55701875