Inbalanz-coaching begeleidt en coacht bedrijven bij veranderprocessen

wind veranderen

Je kunt de wind niet veranderen maar wel de stand van de zeilen!

Veranderingen binnen organisaties zijn essentieel om als bedrijf de juiste doorontwikkeling te maken en om de concurrentiepositie te verbeteren en te versterken. Veranderingen zullen er dus altijd zijn. Fusies, reorganisaties en inkrimpingen zijn aan de orde van de dag. Veranderingen lijken elkaar steeds sneller op te volgen. Dit stelt hoge eisen aan de flexibiliteit van organisaties en de medewerkers.

Hoe ga je als bedrijf met veranderingen om? Hoe zorg je als leidinggevende dat je medewerkers betrokken blijven en iedereen vol energie zijn werk kan doen? Hoe creëer je vertrouwen bij je medewerkers dat de verandering meerwaarde heeft voor de organisatie? Hoe communiceer je met elkaar voor- en tijdens de verandering? Hoe ga jij als medewerker om met de veranderingen?

Inbalanz-coaching biedt begeleiding en coaching tijdens het veranderproces aan zowel de leidinggevende als de medewerker.

  • Heb jij behoefte aan een sparringpartner tijdens een veranderproces binnen het  bedrijf?
  • Wil jij weten hoe je de juiste stappen zet in complexe werksituaties?
  • Wil jij belemmerende patronen doorbreken en veranderen?
  • Kan jouw medewerker wegens reorganisatie ontslagen worden?
  • Is jouw medewerker toe aan een volgende stap in zijn loopbaan?

Ben je geïnteresseerd in wat Inbalanz-coaching voor jou of jullie organisatie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met Petra Hartog (0655701875) of stuur een email naar: petra@inbalanz-coaching.nl

Voor meer informatie over Inbalanz-coaching klik op deze link: Inbalanz-coaching