Gratis ontwikkeladvies voor 45 plusser

Ben je 45-plusser en heb je een contract van minimaal 12 uur in de week bij je huidige werkgever? Dan kom je in aanmerking voor een gratis ontwikkeladvies voor 45-plussers.

Alles is continu in beweging. De samenleving, de arbeidsmarkt, de technologie en het bedrijf waarvoor je werkt. Hierdoor kan het zijn dat jouw functie continu aan verandering onderhevig is. Er worden nieuwe eisen aan jou gesteld als werknemer en er wordt van je verwacht dat je ‘mee ontwikkelt’ met de omgeving. Het kan dan zijn dat je het gevoel hebt niet meer op de juiste plek te zitten. Aan de andere kant kun je zelf het gevoel hebben dat jouw talenten niet ten volle door de werkgever worden benut, dat je wilt doorgroeien maar niet weet wat de beste vervolgstap is.

Ik help jou in je persoonlijke ontwikkeling zodat jij precies weet wat voor persoonlijkheidstype je bent, welke gedragsvoorkeuren je hebt, wat jouw kerncompetenties / capaciteiten zijn, wat jouw (ontwikkelbare) talenten en drijfveren zijn en ook wat je valkuilen zijn.

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Petra Hartog (06 55701875 of per email ).

Geregistreerd bij de Nederlandse organisatie van loopbaancoaches (NOLOC)