Gratis loopbaancoach advies voor iedereen!

Jouw loopbaan in kaart door gratis loopbaanadvies.

Soms is het goed eens stil te staan bij je loopbaan en je eigen ontwikkeling. Zit ik nog op de goede plek? Wat is mijn talent? Komen al mijn kwaliteiten tot hun recht? Wat zijn eigenlijk mijn kwaliteiten? Welke kant wil ik uit? Welke mogelijkheden heb ik? Doe ik wel wat bij mij past? Luister ik nog wel naar mijn gevoel?

Tijdens een loopbaanadvies traject gaan we deze vragen onderzoeken en uitwerken.
Het traject bestaat uit 4 gesprekken (inclusief ODC meting, arbeidsmarktscan en een rapportage).

ODC-meting:

Inbalanz-coaching gebruikt de ODC-meting als uitgangspunt van het loopbaancoach advies traject.
De ODC meting is een snelle en diepgaande manier om inzicht te krijgen in gedrag dat van nature goed bij je past.

Wat de ODC-meting zo uniek maakt is, dat je je bewust wordt van je aangeleerde gedrag. Vaak denken wij en daarmee ook onze omgeving, dat ons aangeleerde gedrag ons talent is.

Maar aangeleerd gedrag kan onder druk vervormen en uiteindelijk tot een burn-out leiden.

Hoe mooi is het als niet alleen jijzelf maar ook je werkgever inzichtelijk heeft waar jouw “echte” natuurlijke talent ligt. Want dat echte talent mag je gaan gebruiken in je werk.

Gebruik maken van je natuurlijke talenten in je werk, maakt je krachtiger en geeft meer energie en rust.

Een win-win situatie. Jij krijgt hier zelf meer energie van en je werkgever heeft een gemotiveerde werknemer die zijn werk vol passie doet, waardoor de kans op een mogelijke burn-out heel laag wordt.

Je aangeleerde gedrag kun je beter overlaten aan anderen die wel hier hun talent hebben liggen.

Gemiddeld blijkt dat mensen 35% van hun talent niet benutten. Dat is jammer en kan dus anders! De ODC-meting helpt je daarbij.

De ODC meting kan online worden ingevuld en neemt ongeveer 10-15 minuten in beslag. InBalanZ-coaching verzorgt daarna de rapportage. Aan de hand van de ODC meting beginnen we aan de arbeidsmarktscan waarin we onderzoeken welke kansen en mogelijkheden er zijn binnen jouw carrière.

Ben of ken jij iemand die vanuit zijn natuurlijke kracht wil werken? Of wil jij als bedrijf meer weten over de ODC?

Neem dan contact op met Petra Hartog. Ik ben bereikbaar per mail op: petra@inbalanz-coaching.nl of telefonisch op: 06 55701875