Coach in Laren, Eemnes, Huizen, Blaricum, Hilversum, Bussum, Baarn, Weesp

veranderen-vanuit-je-eigen-kracht

Intuïtieve Coaching en Reiki

Veranderen vanuit je eigen kracht!

In mijn praktijk begeleid ik mensen als holistisch coach bij bewustwording, groei en het vinden van balans. Dit doe ik door middel van Intuïtieve Coaching en Reiki.

Er zijn vele redenen waarom iemand niet lekker in zijn vel zit, niet in balans is. Vaak hebben wij moeite om dit toe te geven aan ons zelf. We gaan maar door. Zelfs als ons lichaam signalen afgeeft dat er iets niet goed gaat. Overmatige stress, burn-out, conflicten, relatieproblemen, vermoeidheid, depressie, ziekte, angst en andere klachten en blokkades proberen dit duidelijk te maken.

Ben jij toe aan échte veranderingen, Inbalanz-coaching begeleid je graag!

Ik ben holistisch coach, dat betekent dat ik ervan uitga dat emoties lichaamskracht beïnvloeden, en andersom. Door te werken op je lichaamseigen energie, help ik je om negatieve emoties te verwerken en los te laten. Omdat Reiki ook op emotioneel en geestelijk gebied werkt, is het een goede ondersteuning bij een coachtraject waardoor je sneller je coachdoelen kunt halen.

Tijdens een coach traject leer ik je hoe je meer gebruik kunt maken van je gevoel en innerlijke wijsheid. Je leert je patronen herkennen en te doorbreken, je krijgt heldere inzichten en word je bewuster van je eigen keuze mogelijkheden. Door niet alleen je ratio aan te spreken maar ook je gevoel ontdek je jouw eigen talenten en kom je tot innerlijke groei. Je leert je weggestopte emoties te voelen en te verwerken. Je ontdekt wie je in essentie bent en leert helemaal jezelf te zijn. Hierdoor voel je je zekerder en kom je weer in balans. Je verandert vanuit je eigen kracht!

In mijn praktijk in Laren NH is het mogelijk om Coaching en Reiki met elkaar te combineren.

Heb je interesse in een Coach traject al dan niet gecombineerd met Reiki behandelingen?

Neem dan contact op met Petra Hartog voor een afspraak. Ik ben telefonisch bereikbaar op nummer: 06 55 701 875 of per email op: petra@inbalanz-coaching.nl

Voor meer informatie nodig ik je graag uit op mijn website: https://www.inbalanz-coaching.nl/blog/coach-in-laren-eemnes-huizen-blaricum-hilversum-bussum-baarn-weesp/