Back to Work en 5 jaar InBalanZ coaching!

Gepubliceerd op 8 augustus 2021

Balans tussen werk en privé…ik geef het altijd mee aan mijn cliënten, maar mijzelf vergeet ik daarin vaak. 7 dagen per week sta ik ‘aan’ voor anderen en Me Time is er nauwelijks.

De afgelopen 2 weken ben ik vrij- en alleen geweest met mijzelf. Ik heb intens genoten van de rust, van het leven in het moment en van niks ‘moeten’. Ik ben veel in de natuur geweest. De natuur is de plek die mij bezieling geeft. Ik heb genoten van de weidsheid op het strand en het ruizen van de zee. Ik heb genoten van momenten ‘niets’ doen en dagdromen…..

2 weken Me Time, wat een boost aan energie heeft dat gegeven.

Morgen ga ik weer vol energie aan het werk. Ik heb er zin in, want wat heb ik als coach een mooi en dankbaar beroep!

En in mijn agenda heb ik bewust ‘Me Time’ momenten ingepland, want de rust en balans die ik nu weer voel, wil ik graag behouden????.

Vandaag op mijn laatste vakantie dag herinnerde LinkedIn mij er aan dat mijn bedrijf Inbalanz-coaching deze maand 5 jaar bestaat. 5 jaar alweer! 5 jaar waarin ik heel veel mensen heb mogen coachen, veel heb geleerd en mijn eigen pad ben blijven volgen. Wat ben ik nog steeds dankbaar met de keuze die ik toen heb gemaakt voor dit prachtige vak en de keuze om mijn eigen bedrijf Inbalanz-coaching te beginnen!

Deel dit bericht gerust

Lees nog meer inspirerende artikelen