Van overleven naar leven vanuit je hart

Van overleven naar leven vanuit je hart

De kortste weg naar je droomleven

Leven voor anderen in plaats van leven voor jezelf

Je houdt 10 ballen tegelijk in de lucht en loopt vaak op je tenen. Je bent ambitieus en werkt hard. Je wilt alles zo goed mogelijk doen, staat voor iedereen klaar en cijfert jezelf vaak weg. Je bent behoorlijk uitgeput en weet dat je dit niet lang meer gaat volhouden, dat je leeft voor anderen in plaats van voor jezelf.

Waarom doe ik dit vraag je je af, want deze manier van leven brengt je weinig voldoening.

Inbalanz Coaching - Coachtraject - rij 1

Herken jij je hierin?

 • Vind jij het lastig om nee te zeggen? Of om je grens aan te geven?
 • Denk je meestal eerst aan de ander en pas jij je gemakkelijk aan?
 • Voel je vaak een bepaalde onrust en neem je geen tijd om bij jezelf stil te staan?
 • Voel jij dat er meer uit je leven te halen is en dat je meer kunt betekenen?
 • Voel je vaak een twijfel over wat jij wilt? Of weet je niet waar je naar verlangt?
 • Vind je het lastig om keuzes te maken?
 • Slaap je slecht en lig je ’s nachts te piekeren?
 • Hoor je vaak een stemmetje in je hoofd dat steeds zegt: niet doen, het gaat je toch niet lukken, er is geen geld voor, je bent niet goed genoeg?
 • Vind jij het lastig om me-time te creëren?
 • Laat jij je gemakkelijk tegenhouden of beïnvloeden door reacties van anderen?

Verlang jij naar een leven waarin je weer in verbinding komt met je hart en weer kunt zijn wie je bent zodat je van daaruit je droomleven kunt creëren en met passie en plezier kunt leven?

Dit kan!

Waarom lijkt de stap naar leven vanuit je hart zo moeilijk?

Wij hebben allemaal een diep verlangen naar waardering, erkenning en acceptatie. We willen graag gezien en gehoord worden en zijn bang voor afwijzing. Met als gevolg dat wij ons gaan aanpassen, gaan pleasen om gezien te worden en waardering te krijgen. Alles moet meer dan perfect gedaan worden, ons verantwoordelijkheidsgevoel is groot en we gaan over onze eigen grenzen. En dan ontstaat het leven dat ik als voorbeeld hierboven beschreven heb. Een leven waarbij je eigen regie ontbreekt en waarbij je niet in verbinding staat met je hart.

Ik help jou om weer vanuit verbinding met je hart jouw leven te leven.

Tijdens een 1 op 1 coach traject leer ik je hoe je meer gebruik kunt maken van je gevoel en innerlijke wijsheid. Je leert patronen herkennen en te doorbreken, je krijgt heldere inzichten en word je bewuster van je eigen keuze mogelijkheden. Je leert weggestopte emoties voelen en verwerken, waardoor je weer gaat leven vanuit verbinding met jezelf en de stem van je hart durft te volgen. Zodat je weer voluit en met plezier jouw leven kunt leven en jouw unieke levenspad kunt bewandelen. Je gaat van overleven naar leven vanuit je hart, zodat je je droomleven kunt creëren.

Hoe zou het voor jou zijn als:

 • Je je weer positief, fit en energiek voelt en iedere dag weer met plezier leeft
 • Je je dromen gaat leven en daarbij de stem van je hart volgt
 • Je weer rust in je hoofd ervaart en ’s nachts goed kunt slapen
 • Je niet meer wordt overweldigd door gevoelens van anderen
 • Je dat stemmetje in je hoofd niet meer hoort dat steeds zegt: niet doen, het gaat je toch niet lukken, er is geen geld voor, je bent niet goed genoeg
 • Je de balans in je leven terug vindt en de diepere oorzaak van je onrust begrijpt
 • Je weer op jezelf durft te vertrouwen, minder piekert en doet wat echt goed voor jou is en wat jou gelukkig maakt
 • Je weer durft te stralen en het leven je toelacht
Inbalanz Coaching - Coachtraject - rij 3

– Testimonial –

“De aanpak en manier van coaching van Petra werkt voor mij heel goed. Petra is liefdevol en weet bij de diepere problematiek te komen. Ze houdt je een spiegel voor. Het coach traject is leerzaam en geeft mij inzicht in wie ik ben en hoe ik naar mijn gevoel mag luisteren en dit mag volgen. Ik kom steeds meer in verbinding met mijn hart. Ik ben ontzettend enthousiast over het coach traject.

Marieke

– Testimonial –

“Tijdens mijn coach sessies met Petra heb ik mijzelf en mijn grenzen veel beter leren kennen. Petra heeft mij geholpen met het luisteren naar mezelf en mijn behoeften. Door deze inzichten heb ik oude (niet helpende) gewoonten kunnen aanpassen. Dankjewel Petra voor jouw kennis en begeleiding!”

Miriam

– Testimonial –

“Met heel veel liefde, sensitiviteit en geduld heeft Petra mij tijdens mijn coach traject steeds weer een duwtje weten te geven en op de moeilijke momenten waar nodig bijgestuurd. Eindelijk ben ik dan uit een diep dal gekomen waar Petra eeuwig dankbaar voor ben. En leer gelukkig nog steeds.”

Christine

Ben jij toe aan echte veranderingen en wil je je droomleven gaan leven, maak dan nú een afspraak.

Ik begeleid je met liefde tijdens je veranderingsproces van binnen naar buiten, waardoor je vanuit verbinding met je hart je eigen leven kunt gaan leven en de eerste stap kunt zetten naar je droomleven.

Kosten

Particulieren:

*) Reiki is een goede ondersteuning tijdens het coach traject. Het helpt om de energie in het lichaam (weer) te laten stromen zodat blokkades sneller worden opgeheven.

Zakelijke opdrachtgever:

*) Reiki is een goede ondersteuning tijdens het coach traject. Het helpt om de energie in het lichaam (weer) te laten stromen zodat blokkades sneller worden opgeheven.

Make your dreams come true.
Zet nu de eerste stap naar jouw droomleven.

Ik begeleid je met liefde en aandacht om weer vanuit verbinding met je hart je eigen leven te gaan leven